Friday, February 4, 2011

Wajah Baru Radio-Rare!

Apa pendapat korang dengan wajah baru Radio Rare terbaru yang tak seberapa ini, kerana Tuan blogger yang agak noob. Dan sebenarnya header tu bukan siap sepenuhnya, tapi gedik sangat nak upload kan.HAHA. Mungkin wajah baru Radio Rare boleh menarik minat ramai pembaca. Dan aku tak akan bagi cantik header ja, tapi isi dalam blog juga akan diperkemaskan dan dipertingkatkan dari segi penulisan dan isu-isu yang rare! Selamat membaca!

19 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

sumpah cunnnnnnnnnnnn gilaaa.
kaler biru hitam yang mmg awesome gila. terpikat den .hax

koepee said...

bg ada bling2 sket.. ahaks

Anonymous said...

ko pun pandai men flash ? jual ar baru best

nub said...

style ouh

nub said...

style ouh

Mah@mahu said...

cun gila buat header memang korang berbakat ada beberapa blog best lah tgk header..

princeduyong said...

wah lawa seh...tolong buat satu leh..?

AIMAN said...

waaaa uwww.... wei nanti tolong buat satu header flash untuk aku

amry said...

jelous der aku negok banner ko. smart gilor....kena dengan background

Nordin Aga said...

Dem, aku jeles! Haha! Buat la satu header untuk aku plis? *buat muka innocent dekat tuan blog*

MiMie AddNin said...

cool la header...
simple tp smart

Daus said...

gempakkkkk

Amiey White said...

SMART!!!!!! AMIEY JELES :( NAK....

Anis Akhir said...

encem...:)
teringin nk wat header sendiri.. tp xtau cmna...huhu

Azza Firza said...

gambar tu rock, hiksss

angahpikah said...

semart.. arip, wat kat aku se..
nt aku blnja subaidah. hahaa

miss_neeya said...

smart :)

Atqhsykla said...

Cantiknyaaaaaaa! ♥ Buatkan satu! :P

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

arer aku nak tempah 1 header dari ko.. tp free,... haahah.. hitam putih jek.. ok tak.. haahah...

lalalalal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...