Sunday, February 13, 2011

Tak Takut Ler...



Dah lima hari tak post, harini aku nak post tentang iklan yang aku rasa RARE!! Ceeeewwaaahhh!! Makin seronok pulak guna ayat RARE nih.. (hahahaa.. ('3')).. Apa-apa pun korang tengok la iklan nih.. Kalo korang rasa RARE...

Sila angkat tangan macam saya.. ok??

9 comments:

Zulfikar Hazri said...

first time aku tgk iklan tu kat youtube dulu.. aku takut2 gak.. tapi tengok gak... tapi leh tahan seram la....hahahaha

Amiey White said...

saya suka tikus tu . angkat tangan!!!

Amira Naddia said...

video ape tuh? tanak tgok la..da kul 3. mst video antu!

arip men keji!

areripe said...

naddia, bukan cek post na. usha elok-elok sapa post. haha!

amiey, awak suka tikus stuart little heh?haha!(awak)<---fuyyo!

zulfikar: memang seram habis iklan ni! haha!

XIX Dragunov said...

wa x nak angkat tangan macam tikus, wa nak angkat tangan macam usop HKLBR, boleh? wakaka

Chuck said...

sokong kuving. gua nak angkat tgn cm usop boleh? haha.

amry said...

aku tengok dah kat youtube. macam siut jer iklan tu. hahahahaha

menatang tu tikus ke kucing?

raha hanym said...

haha..
mmg rare oooo..
tp,, alahh...
standed aa..zaman skrg..
lagy RARE lagy CAREQ !

koepee said...

jom pkat2 angkat tgan cam usop!!
\ ('3') /

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...