Sunday, February 13, 2011

Kalau la aku, Menjadi JUTAWANG!!!

Bulan yang terang bederang kat langit tu memang aku punya la.
(inspired by koepee, bukan areripe)

Bila aku dah buat rumah kat bulan. View dia mesti la nampak bumi kan?
Takkan nampak bulan pulak?


Pagi-pagi camni la aku punya sarapan. Takder yang special pun.


Kalo rajin, buat la telur separuh masak.


Hobi aku adalah hisap rokok. Rokok pun takder la grand sangat. Rokok balut jea.


Tapi lighter ni memang koleksi peribadi aku la.. RARE la katakan.. (hehehe)


Kalo weekend tu, boleh la nak lepak ngan kawan-kawan kat umah hisap shisha sama-sama.



Lappy pun ok la. Intel core i100, HDD 10TB, 80GB DDR7 13330mhz.


Agak-agak malas nak bawak kuar lappy, aku bawak pendrive ni je.


Aku tak reti nak petik gitar ni. Tapi boleh belajar.


Golf pun jarang main. Ye la, cuaca tak menentu. Sikit-sikit nak hujan je memanjang.


Tu yang aku beli mainan ni. Senang sikit nak main.


Aku punya hamster pun takyah susah-susah lari atas barang plastik. Buat sakit kaki je.


Kereta mesti la ada. Kalo tak camna nak pusing-pusing town.


Kadang-kadang kereta tu kena la jugak basuh. Kereta orang kaya bukannya bermakna tak payah basuh. Nanti orang kata apa pulak kan.

Aku ni sibuk je selalu. Bila kereta tengah basuh pun orang nak jugak jumpa. So, alternatifnya aku kena la tahan cab. Takper, tak mahal pun. Berbaloi la bayar untuk jimatkan masa.

Rumah pun takyah risau dah sebab aku punya sekuriti 24 jam. Kucing pun tak berani nak panjat pagar masuk dalam laman..
































HANG DOK CANGAK PA G???? !!! P LA SAMBUNG BUAT KEJA BALIK!!!!

3 comments:

Mohd Ridhuan said...

hope tercapai la...
insyaallah...

qaseh sufi said...

tgh syok2 melayan gaya jutawan..terkezut ambe tgk baby nih..aiiiii garang no..pape pon..i loveeeeeeeeeeee money...huhuhu

Amiey White said...

Kalau smoke mcm tu , alamat nya x kawen lah aku.............. hahahaha

put this at your status

SAY NO to V̶a̶l̶e̶n̶t̶i̶n̶e̶'s̶ D̶a̶y̶ [✗] and SAY YES to Maulid Nabi [✓]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...