Wednesday, February 2, 2011

Kucing yang sedih.. :'(



Masa aku tengah browse website, aku terjumpa pic ni.. Sedih pulak aku tengok kucing ni. Kalo korang tengok betol-betol, mata kucing ni tak sama warna. Hijau & biru. Mata kucing ni pun ada sikit-sikit cross-eye (kalo korang perasan la). Kenapa kau bersedih wahai kucing?? Aku pun sedih tengok ko lama-lama.. :'(

13 comments:

atep said...

kesian kucing tuh kan. haha :D

Chuck said...

sedih lak aku tgok kucing nie. kalau ada dalam dota memang aku tak kill la. hahaha.

Keyfa said...

weh! sebijik mcm kucing aku,mata wrna kuning air dan biru air...tp xdelak muka dia sedih2 mcm kucing ni,muka dia hepy sokmo..maybe dia sedih partner dia ada kt umah aku kot..hahaha!

areripe said...

potong kaki dia buat satay!!! haha!

AIMAN said...

wei nak pi tak?

koepee said...

:'(
nk nangis plak aku tgok kucing ni lma2.. huhuhuuu

cik QasehThya said...

hukhuk..
nape ayet cedih? :(

*suke kucing mcm tu..special :)*

amry said...

sesih giler muka dia weh...sekali aku nek sedih. silap2 nangis terus. waaa

koepee said...

T-T

Atqhsykla said...

Sedih gila muka. Tapi kucing ni macam dah tua je. Ye eh?

tot C. said...

ahahaha. comel post ni. hahahaha. sedeh. lawak pon ade. haha. jumpe ur blig kt kucing malaysia facebook. :)

koepee said...

tot C: ye ke??

tot C. said...

ye lee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...