Sunday, February 6, 2011

Danger Line (Cover Solo)


First time letak video cover dekat blog. Macam Poyo lah pulak. Tapi biaqlah, memandangkan lagu ni punya solo yang mendayukan cuma bila aku main, agak kurang dayu sebab kantoi kat last-last tu. Lagu ini adalah lagu Avenged Sevenfold dari album terbaru mereka iaitu Nightmare. Semoga terhibur walaupun tak berapa sedap.HEHE. Dan memandangkan followers Radio Rare sudah hendak mencecah 300, ini adalah tanda terima kasih kami!!

Yang ni confirm la sedap lagi sebab dimainkan oleh Synyster Gates!!
Synyster Gates - Avenged Sevenfold Lead Guitarist

7 comments:

Amira Naddia said...

apsal aku rase ang ensem tetibe nieh?
apekah perasaan ini??

koepee said...

:3

areripe said...

jari aku seksi!?
haha!

sky-locker said...

GG arippppp xD BUN pon ada

Hozookery said...

Follow my blog bro! My new blog.. Ajak ramai2...

http://hozoo.blogspot.com/

Biela Sapine said...

Boleh tahan

amry said...

ppperrrrggghhhh!!!! wa suspect ar lu bro!!!tarbaek!! giler laaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...