Sunday, January 16, 2011

URGENT!!!!!! JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA!!!!


Korang selalu baca iklan jawatan kosong dekat mana?? newspaper?? blog?? website?? flyers?? banner?? Dalam banyak-banyak iklan yang korang baca tu ada tak korang jumpa iklan yang macam ni. Aku memang sokong betul iklan macam ni. Memang kreatif, inovatif & berani. Tak ramai yang ambil kisah benda ni tapi kalu kita pandai mengubah benda ni jadi benda yang menarik untuk dibaca, dah dapat 1 kebaikan dekat si polan yang cipta iklan ni. Dah jadi macam 1 bentuk dakwah yang aku rasa takkan ada orang lain berani buat. Betul tak?? Kalau korang rasa aku silap, korang cuba try test buat iklan yang lagi power dari yang ni.

5 comments:

husna said...

terbaikkkk.hahah

gabanMorka said...

ini jobstreet pon xde ni..haha

apisv2 said...

;)

amry said...

aku pernah terbaca entryni...entry ke email.lupa plak.sapa yang mula2 reka iklan ni erk?

koepee said...

iklan ni aku dpt msa tgah bt diploma dlu.. diorg tampal dkat info board kt setiap kolej.. nk meriahkn masjid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...