Thursday, January 6, 2011

Keperluan Wajib Sebelum Balik Asrama

Haha, setelah tak post selama 3 hari aku nak post tajuk hari pertama aku balik asrama kerana aku tak dapat post dekat asrama kerana Internet (klik untuk keterangan lanjut)yang amat slow. Jadi, sekarang aku dah berpeluang. Masa dalam perjalanan balik ke asrama aku singgah sat dekat Tesco Alor Setar, sebab aku pergi asrama ala-ala cowboy, tak bawa satu barang pun termasuk berus gigi disebabkan Savvy aku meragam dan terpaksa tumpang kereta sepupu aku.(Emergency Event!)
Kalau ikut nak beli macam-macam tapi nak buat macam mana, PTPTN pun tak dapat lagi. Jadi, berbekalkan Biasiswa PAMA aku telah menghabiskan RM51.10. Tapi yang 'best'nya casher tu silap bagi 'balance' dekat aku. Aku bagi cukup-cukup dia bagi balik dekat aku RM5. AKu ingat ada rebet tapi dia salah kira. Pergi kaunseling Tesco la mamat tu nanti.

Dan akhir sekali, aku dengan sedih nak bagitahu yang masa aku nak blogging dah semakin terhad dek internet di asrama aku yang mengkagumkan dan broadband coverage yang juga mengkagumkan. HEHE!

7 comments:

hans said...

hahahahaha
selamat bersuka ria di asrama sana

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda - Yankies Hut

amry said...

ko tak pulangkan 5 tu erk?huhu...teringat aku time aku belajar dulu...
waktu mula2 duk asrama dulu, bawak milo 3 in 1 g kedai mamak, mamak order,aku mintak air suam jer, mamak tu usha semacam ngan aku.bukan sekali 2...hahaha...

areripe said...

haha, selamat bersuka ria noh! internet dah macam penyu!

aku dah sampai dekat car park baru usha resit, memang x naik balik dh la.
haha!

Pirate said...

selamat blajaq naaaa areripe.

areripe said...

selamat...hehe thanks bro.

AIMAN said...

5 ringgit tu kira diskaun la.. dia taw kita student. haha

areripe said...

pastu beli bahulu panas nooo.
haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...