Tuesday, January 4, 2011

Internet Universiti perlahan sangat!


Kesian sungguh pelajar UniMap. Ingat tahun baru, internet pun deperbaharui kepada yang lebih laju, tapi jadi lagi perlahan! Pakai Celcom Broadband pun maksimum boleh capai 50kbps (9mlm-12mlm) 90kbps(12 tengah malam ke atas).

Kalau pakai internet yang disediakan oleh UniMap nak masuk blogger.com pun 10 minit nak Login saja. Tambahan lagi, 'block' habis laman-laman web menarik. Youtube tu kalau tak block pun kami tak masuk la, perkahan macam kaldai!

Jadi, harap-haraplah internet dekat Wang Ulu ni 'upgrade' kepada yang lebih laju. Gunalah Fiber Optic tu. Yang 8 tahun dah guna dekat Jepun tu. Rakyat didahulukan, Pencapaian Diutamakan. Dah 'tension', malas nak tulis dah. Internet 'slow' bagai! Nak main Facebook pun siksa. Salam.....

5 comments:

zazaw said...

huh
kolej aku lagi mcm ape jer
kalau nak on9 kene g cafe jer doe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sebab rakyat di dahulukan harga minyak slalu naik.. sbb nak smpai target pencapaian di utamakan.. kekekekek

areripe said...

Ya la, setuju sungguh!
Kita semua jom pakat kalih!HAHA

| cik azeya | said...

Utm juge begitu...

areripe said...

broadband takkan tak laju jugak?
ni broadband pun slow..
geram betul!
haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...