Tuesday, February 1, 2011

Fellowship of Animals



Kadang-kadang korang perasan tak yang korang punya pet tu ada buat aksi-aksi yang korang rasa lawak dan bila korang bagitau kat orang lain, diorang tak caye. Of course la diorang tak caye kalau takde bukti kan?? Hahahaha.. Kat sini aku ada sikit (banyak jugak larr..) koleksi gambaq pet yang comel lotte kiut miut ni. What ever komen korang aku harap korang enjoy... :)




























































4 comments:

asybedazzle said...

tiba2 teringat ikan tak bg mkn lg. haha

Amira Naddia said...

lucah siot gambo ang!

koepee said...

tu gmbo kucing kwn aku.. haha.. dia ckp tmpahan anak kucing dibuka skarang.

Anonymous said...

nice! >,<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...