Wednesday, June 29, 2011

Radio Rare Coming Back!


Assalamualaikum! Tengok balik last post 14 March, punya lama tak update blog, dah berabuk tahap gaban ni. Memandangkan aku cuti bersalin 4 bulan, cuti semester yang terpanjang dalam sejarah Malaysia, blog yang berabuk ni harap dapat dilap bersih balik. Sebenarnya aku tak tau nak tulis apa ni! Tapi aku rasa tak berpuas hati la dengan Syarikat TV yang sedang mendominasi rangkaian TV Malaysia. Astro dengar kata hendak UP harga Astro sebanyak RM15. Fut the wuck!

Tapi mengikut pihak Astro bukan naik PURE RM15 akan tetapi mengikut pekej yang dilanggan. Apa ni? Takkan harga barang naik satelit MEASAT pun maintenance naik? Mentang-mentang Astro saja syarikat TV berbayar di Malaysia, siok-siok depa ja naik harga.

Orang India pakai syarikat TV berbayar setahun baru RM300 ++ dengan ratusan Channel yang diberikan. Depa tak main bulan-bulan ni. Astro tak sampai 30 channel dah RM88, tu pun nak naik lagi, halllah!!!!
Bukan nak banding tapi tengok la sendiri perbezaan bagai langit dengan bumi la.

Yang tu sajalah topik aku malam ni, otak aku dah gersang nak carik topik menarik. haha! chow!

3 comments:

Amiey White said...

selamat kembali macho man !!!

Zulfikar Hazri said...

patut aku heran ko takde gi mane tah

areripe said...

cuti panjang sudah habis bro! haha!
macho ka? haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...